Dags att renovera huset?

Är det kanske dags för dig att renovera hela eller delar av ditt hus? Då kan det vara bra att skaffa hem lite bra saker för detta. Nu talar vi inte om själva materialet, utan produkter och annat för att kunna jobba på höjden på ett säkert sätt. Du kan behöva ha en stege, en byggställning eller en arbetsplattform, beroende på vad det är du har tänkt göra med ditt hus. Dessa saker kan du hitta hos Alulock. De vänder sig både till privatpersoner så väl som yrkesverksamma och det de har är bland annat:

  • Liftar

  • Byggställningar

  • Stegar

  • Trappor

  • Plattformar

  • Aluminiumlådor

  • Fallskydd

Om du ska måla fasaden

Är det så att du ska måla husets fasad, då är det smart att göra som proffsen och skippa stegen. Det är bättre att satsa på en byggställning eller en skylift. Det gör att du kan jobba både snabbare och säkrare! alet mellan en ställning och en skylift för ditt målningsprojekt beror på flera faktorer, inklusive typen av yta du ska måla och terrängen runt omkring. Att använda en stege rekommenderas inte på grund av säkerhetsriskerna.

Professionella målare är numera begränsade när det gäller att använda stegar, förutom i tillfälliga situationer där de utför små reparationer på en fasad. Även om reglerna inte gäller privatpersoner, är det klokt att följa samma riktlinjer. Att falla från en tre meter hög höjd kan ha allvarliga konsekvenser.

En byggställning är en säkrare alternativ till en stege och gör det även möjligt att arbeta mer effektivt. Det finns olika typer av byggställningar att välja mellan, inklusive fasadbyggställningar och rullställningar. Vilken som passar bäst beror på projektets omfattning och om du utför arbetet själv eller anlitar en professionell målare.

Hitta det du behöver hos Alulock

Hos Alulock kan du hitta en mängd olika byggställningar samt att de även har annat inom fallskydd och mycket mer du kan ha behov av vid renovering eller målning.