Vilka slots väljs av erfarna spelare i Sverige?

Det är klokt att lita på proffsens val. Erfarna spelare vet vilka slots som ger vinnande kombinationer oftare och vilka spel som inte behöver en stor budget.

Dolphin’s Pearl

Delfiner är knappast de sötaste varelserna som lever under vattnet. Detta är vad utvecklarna av spelautomaten Dolphin’s Pearl betonade. Och märkligt nog hade de inte helt fel. Nya svenska casinon erbjuder ett brett bonusprogram för detta spel, vilket också bekräftar spelautomatens betyg.

Gränssnitt

Förutom den allmänna imitationen av en landbaserad slot är den utformad något tråkig. För bakgrunden använde utvecklarna den vanligaste blå bakgrunden, som ofta används i spelautomater. Fem vita trummor upptar inte ens hälften av det totala spelutrymmet. Ovanför dem kan du se för små skyltar. Kontrollknappar och penningpaneler, som imiterar landbaserade sådana, finns längst ner.

Symboler

Ikonerna följer inte heller det allmänna temat. Så, på trummorna innan kunderna kommer att dyka upp: ett ofullständigt kortdäck, en mängd olika havsdjur, en pärla, delfinen själv och bonusskyltar. Förresten, författaren till spelet är Novomatic-företaget. Du kan lära dig mer om den österrikiska utvecklaren här.

Insatser och utbetalningar

I ekonomiska termer ser allt lite bättre ut. Spelprogramvaran erbjuder kunderna en 95,13% avkastning, 1-9 icke-fasta vinstrader och hög volatilitet.

Från 1 till 900 krediter ska ges till kunderna för ett enda snurr på hjulen. Insatsen och kombinationen påverkar startvinsten. Tack vare en framgångsrik kombination är det möjligt att hålla upp till 900 tusen.

Det finns bara en bonus i spelet och det är en scatter. Dess utseende på hjulen garanterar 15 freespins och ytterligare fasta vinster. Tyvärr tillhandahålls inte jackpot och specialrundor här.

Attack of the Zombies

Spelautomaten Attack of the Zombies kastar dig in i en grym strid mot en armé av zombier, och bara din tur och skicklighet kan rädda världen från deras attack.

Layout

Spelautomaten erbjuder dig en rik design som kommer att fördjupa dig i en värld av skräck och otrolig atmosfär. Spelplanen är dekorerad med zombiesymboler och mörka detaljer som skapar en dyster miljö. Nattskogen, mot bakgrund av vilken handlingen utspelar sig, ger mysterium och spänning. Under spelet kommer du att titta på animerade symboler som kommer till liv på hjulen.

Parametrar

Maskinen har 5 hjul och 243 sätt att vinna. Du kan justera insatserna för att anpassa dem till dina preferenser. Spelets volatilitet är medium. Dessutom är spelarens avkastningsprocent (RTP) 96,2%, vilket gör spelet rättvist och lönsamt.

Den speciella myntsymbolen är vild och kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. Bonusrundan aktiveras när specialsymboler landar på hjulen.

Gratis snurr

Spelet erbjuder också möjligheten att få free spins. Om en Scatter-symbol i form av en drake dyker upp på hjulen kommer du att tilldelas mellan 10 och 20 gratissnurr. Detta är ett utmärkt tillfälle att maximera dina vinster utan att behöva göra några extra insatser.

Attack of the Zombies är en spännande online slot som låter dig dyka in i zombieapokalypsens värld och bekämpa farliga monster. Spelet kombinerar en spännande atmosfär, unika symboler och intressanta bonusrundor. Förbered dig för strid och gå med i försvaret av världen från zombier idag.

Holly Jolly Penguins

Holly Jolly Penguins är en rolig online slot som erbjuder en unik kombination av nyårstema, roliga symboler och spännande bonusfunktioner som kommer att ge oförglömliga känslor.

Design

Tillverkaren har skapat en ljus och färgglad design. Hjulen är dekorerade med glada karaktärer som dissekerar de snöiga vidderna på jakt efter äventyr. Det nattliga vinterisfältet fungerar som bakgrund för spelplanen och skapar en atmosfär av fest och glädje. Färgglada symboler, inklusive pingviner i olika kläder och roliga tillbehör, kommer att glädja dig genom hela spelet.

Parametrar

Spelautomaten har 5 hjul och 45 vinstlinjer. Du kan också justera insatsstorleken för att skräddarsy spelet efter dina preferenser. Spelets volatilitet är medelhög, så vinster kommer att falla ut ofta. Dessutom är återbetalningsprocenten (RTP) 96,1 procent.

Symbolik och bonusar

Symboliken representerar den festliga stämningen. På hjulen möter du mångfärgade pingviner, som alla presenteras i sina unika kläder och med färgglada accessoarer. En särskilt viktig symbol är myntsymbolen, som kan utlösa bonusrundan.

Bonusrundan erbjuder dig att välja en pingvin, bakom vilken priserna är dolda. När du samlar tre identiska symboler får du motsvarande jackpott. Boost-, Super Boost- och Mega Boost-mynt kan multiplicera dina vinster, och Award All-myntet ger till och med fyra jackpottar på en gång.

Freespins

Freespins finns också tillgängliga i spelet, och de aktiveras av Scatter-symboler i form av roliga pingviner. Beroende på antalet Scatter-symboler får du mellan 5 och 20 gratissnurr. Freespins ökar chanserna att vinna utan extra insatser.

Holly Jolly Penguins är en festlig och rolig online slot som kommer att försätta dig i en värld av roliga pingviner och spännande bonusfunktioner. Dekorerad med festliga symboler och färgglada animationer erbjuder sloten inte bara kul utan också en chans att vinna stora priser.

Texten har sammanställts av Axel Lindholm.