Latteglas ikea

POKAL Glas, klarglas, Höjd: 14 cm – IKEA

29 produkter i resultat · IKEA 365+ Glas, 18 cl · STORSINT Glas, 37 cl · VARDAGEN Glas, 31 cl · GODIS Glas, 40 cl · POKAL Glas, 35 cl · IVRIG Glas, 45 cl · REKO Glas, …

POKAL Glas, klarglas, Höjd: 14 cm. En klassisk design som kan användas till både varma och kalla drycker. Du kan värma upp ditt te i mikron och njuta av det inomhus eller utomhus.

POKAL Glas, klarglas, Höjd: 10 cm – IKEA

Här hittar du ett brett utbud av te- och kaffetillbehör, från vardagsprodukter som muggar, kannor, koppar och fat till mjölkskummare.

POKAL Glas, klarglas, Höjd: 10 cm. En klassisk design som kan användas till både varma och kalla drycker. Du kan värma upp ditt te i mikron och njuta av det inomhus eller utomhus.

Dricksglas – Stora och små Vattenglas och Tumblers – IKEA

Dricksglas – Stora och små Vattenglas och Tumblers – IKEA

POKAL serien med glas, muggar och skålar ger dig klassisk design i köket. De finns i olika storlekar så att du kan välja det som passar dig bäst.

Utforska vårt utbud av dricksglas och vattenglas. Stora och små dricksglas i olika former, färger och stilar för att passa ditt porslin.

Kaffetillbehör & tetillbehör – Allt du behöver – IKEA

Kaffetillbehör & tetillbehör – Allt du behöver – IKEA

Här hittar du ett brett utbud av te- och kaffetillbehör, från vardagsprodukter som muggar, kannor, koppar och fat till mjölkskummare.

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 36 cl

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 36 cl – IKEA

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 36 cl. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

POKAL Glas, turkos, 35 cl – IKEA

POKAL Glas, turkos – IKEA

POKAL Glas, turkos. En klassisk design som kan användas till både varma och kalla drycker. Du kan värma upp ditt te i mikron och njuta av det inomhus eller utomhus.

POKAL serie – IKEA

POKAL serie – IKEA

POKAL serie

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 12 cm

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 12 cm – IKEA

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 12 cm. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

POKAL Glas, blå, 35 cl – IKEA

POKAL Glas, blå, 35 cl En klassisk design som kan användas till både varma och kalla drycker. Du kan värma upp ditt te i mikron och njuta av det inomhus eller utomhus. Kan även användas till varma drycker. Tillverkat av härdat glas, vilket gör glaset starkt och extra stöttåligt.

Keywords: latteglas ikea, ikea gläser pokal