Ikea badrum

Badrum som passar din plånbok och livsstil – IKEA

Letar du efter sätt att göra ditt badrum fräscht och funktionellt? Få allt du behöver, från duschtillbehör till kompletta badrum.

Letar du efter sätt att göra ditt badrum fräscht och funktionellt? Få allt du behöver, från duschtillbehör till kompletta badrum. Klicka för mer information.

Badrumsmöbler – förvaring, belysning & mer – IKEA

Badrumsmöbler – förvaring, belysning & mer – IKEA

Vill du ha en cool, elegant 70-talsstil i badrummet? Det här tvättstället med mörkgrå bänkskiva i härdat glas ger ditt badrum en stilren och sofistikerad stil.

Städa upp bland dina rutiner och ge dina ritualer en uppfräschning med badrumstillbehör. Från handdukshängare till hyllenheter och allehanda saker däremellan, vi har badrumsmöbler som hjälper dig att sortera och organisera dina saker. Bläddra bland vårt utbud av badrumsprodukter och slappna av genom att förenkla för vardagen.

Ett bildgalleri med badrumsinspiration – IKEA

Drömmer du om ett liv utan all den där röran i badrummet? De här snygga och funktionella insatserna håller ordning på alla dina badrumsprylar och gör det till …

På jakt efter badrumsinspiration? Kolla in vårt bildgalleri med massor av badrumsinspiration, badrumsmöbler och smart förvaring för alla dina behov!

Badrumsmöbelpaket – oändlliga kombinationer – IKEA

Badrumsmöbelpaket – oändlliga kombinationer – IKEA

Badrummet förknippar vi ofta med stressiga vardagsmorgnar, men så behöver …

Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt att möblera ditt badrum? Klicka här och ta en titt på våra badrumsmöbelpaket som vi har plockat ur vårt sortiment och satt samman efter stil och utseende. Från speglar och skåp till tvättställ och blandare, det finns ett brett utbud av kombinationer för att passa olika typer av badrum.

Badrumsförvaring – IKEA

Badrumsförvaring – IKEA

Badrumsförvaring

Badrumsförvaring hjälper dig hitta det du behöver – IKEA

Badrumsförvaring hjälper dig hitta det du behöver – IKEA

Håll ordning i badrummet med våra innovativa och prisvärda förvaringslösningar. Välj bland ett brett sortiment av skåp, hyllor och hyllplan i många olika stilar. Ta lite mått och utforska sedan vårt urval för att hitta den lösning som fungerar för dig.

Badrumstillbehör hjälper dig organisera badrummet – IKEA

Badrumstillbehör hjälper dig organisera badrummet – IKEA

Med badrumstillbehör som duschhyllor, handduksstänger och tandborstställ kan du få bättre ordning på dina hygienrutiner.

Kommoder, tvättställ & bänkskivor till badrum – IKEA

Badrumsskåp av hög kvalitet & till bra pris – IKEA

Kolla in vårt breda utbud av badrumsskåp och badrumskommoder till bra priser. Välj bland många olika modeller och stilar, inklusive tvättställ med en eller två hoar. Med våra badrumsskåp är det lätt att organisera förvaringen.

Badrum med liten yta och stor stil – IKEA

Litet och snyggt badrum – IKEA

Även om ditt badrum är litet kan det ändå se bra ut och ha en lugn känsla. Utforska våra tips om stil och förvaring i ett litet badrum här.

Keywords: ikea badrum, badrum ikea, badrumsinredning ikea, ikea bathroom, bathtub ikea